Menu

Priser på begravelse behøves ikke at være stejle ved bisættelse

maj 9, 2011 - Begravelse

Hvis du skal arrangere en bisættelse, er noget af det første du kigger efter, priser på begravelse, fordi ingen har en bundløs kiste af penge, som man bare kan gøre alt i sin magt for at tømme. Den almindelige dansker bliver ofte meget overrasket over, hvad en kiste eksempelvis koster.

En gravplads er en af de helt dyre ting på listen over det, man skal betale for. Det afhænger af størrelsen, men vælger man en mindre gravplads eller evt. en plads i de ukendtes grav, så kan man spare på sine priser på begravelse og måske endda gøre den bisættelse, man er ved at arrangere, langt billigere, med få til- og fravalg.

En bisættelse betyder ofte at man også skal betale en bedemand for en hel masse, som man essentielt selv kan administrere. De fleste har enten prøvet det eller kender en person, der har. En bedemand er vel egentlig kun til for at overtage en masse ting, som man måske, som sørgende, ikke har mod på at selv tage sig af.

Priser på begravelse kan være stejle, med få justeringer kan det faktisk gøres ganske overkommeligt. Man skal også huske, at den afdøde af stor sandsynlighed har efterladt nogle penge, som dermed også fjerner det økonomiske pres fra de efterladte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *