Menu

Heldigvis meldte min lillebror sig ind i en a-kasse

juni 6, 2011 - Arbejde

Min lillebror har lige fundet ud af, hvor vigtigt, det er at have en a-kasse. Han var en af de få heldige, der fik et job umiddelbart efter, han blev færdig med skolen, og det tog mine forældre lang tid at forklare ham, at det var vigtigt, han fik meldt sig ind i en arbejdsløshedskasse, også selv om han fik et arbejde, da ingen kan være sikker på, om de bliver fyret eller ej.

Heldigvis meldte han sig ind i en a-kasse, og det viste sig at være meget heldigt, for ca. et halvt år efter, var hans arbejdsplads nødt til at fyre ham på grund af nedskæringer. Det var ham, der røg, fordi han var den, der blev ansat sidst. Min bror kunne heldigvis komme på dagpenge rimelig hurtigt, og han har brugt sin fagforening til at komme i kontakt med et par firmaer, der muligvis kunne være interesseret i at ansætte ham.

Jeg har sagt til ham, at han er meget heldig, han har dette halve års erfaring, og han er da også glad for, at han i sin tid meldte sig ind i en a-kasse, så han i dag har en form for indtjening, for selv om han tjente lidt mere på at arbejde, så er det trods alt bedre end hvis han slet ikke havde haft nogle penge.

En tanke om "Heldigvis meldte min lillebror sig ind i en a-kasse"

Bente Teglgaard

Det lyder som en god a-kasse, der giver dagpenge så hurtigt. Heldigt han meldte sig ind.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *