Menu

Hvornår skal en advokat kontaktes?

januar 25, 2013 - Advokat

Rigtig mange er i tvivl om, hvorvidt de skal kontakte en advokat eller ej, når de har brug for juridisk råd og vejledning, og det skyldes som regel, er der generelt hersker tvivl om, hvor meget af hjælpen eller rådgivningen man selv skal betale for, og derfor vil jeg her forsøge at kortlægge, hvornår det er oplagt at kontakte en advokat.

advokat

2 tanker om "Hvornår skal en advokat kontaktes?"

Rikke Nissen

Hej,

Du får det til at lyde som om, at det er super nemt – og ikke mindst billigt – at kontakte en advokat, og det er jeg ikke helt sikker på, at jeg er enig i. Til gengæld sætter jeg stor pris på, at man både kan få retshjælp og kan tildeles en beskikket advokat, hvis man ikke selv har råd til bistanden. Det er virkelig det, jeg elsker ved at bo i et land som Danmark!

Mvh. Rikke.

Besvar
MJ

Rikke: Det koster jo ikke penge at kontakte en advokat og stille spørgsmål. Det er jo ikke, fordi advokaterne har et taxameterlignende apparat, der begynder at tælle, så snart du løfter røret, men har du brug for juridisk rådgivning i forbindelse med en konkret sag, så koster det naturligvis penge. Man betaler jo også for de køkkenruller, man køber i supermarkedet.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *