Menu

Advokatfirma i Århus hjælper med alt inden for familieret

april 3, 2019 - Advokat
Advokatfirma i Århus hjælper med alt inden for familieret

Står du midt i en skilsmisse eller en strid om forældremyndighed? Mangler du rådgivning inden for dødsbobehandling? Skal du oprette et testamente eller en ægtepagt?

Alle disse ting kan et advokatfirma i Århus hjælpe dig med – for eksempel firmaet Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse.

Advokatfirma i Århus – Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse

Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse er et advokatfirma, der er del af advokatkæden Ret&Råd. Firmaet er bemandet af fire dygtige advokater, der alle specialiserer inden for familieret:

Anne Kjærhus Mortensen er advokat og ekstern lektor ved Københavns Universitet og Århus Universitet, Henriette Lyhne er advokat og autoriseret bobehandler, Dorthe Østerby er advokat og autoriseret bobestyrer, og Annemette Larsen er advokat med speciale inden for familieret.

Andre medarbejdere i Ret&Råd Grønbæk & Huuses advokatfirma i Århus er stud. jur. Emma Broksø og advokatsekretær Kirsten Hestbech Schmidt.

Få hjælp af advokatfirma i Århus – Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse

Som advokatfirma i Århus med speciale i familieret kan Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse hjælpe dig med rådgivning inden for:

Kontakt advokatfirma i Århus – Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse

Du finder advokatfirma i Århus Ret&Råd Grønbæk & Huuse på adressen Østergade 27, 2 tv, 8000 Århus C. Ønsker du at kontakte firmaet angående vurdering af din sag, kan du ringe på telefonnummer 89 15 25 00. Du kan også skrive en mail til advokatfirmaet på aarhusc@ret-raad.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *