Menu

En army cap og army t-shirt skal en army freak have

maj 27, 2011 - Tøj

Jeg har en veninde, der er en rigtig army freak. Vi er flere veninder der havde slået os sammen til, at købe gave til hende. Men da de andre piger ikke havde tid, og jeg var den eneste der ikke havde noget at lave, fik jeg den opgave at købe gaven til hende. Vi havde længe tænkt over, hvad vi kunne give hende, men da vi alle ved, at hun er glad for army, valgte vi at købe nogle army ting til hende. Derfor gik jeg med det samme ind på nettet, fordi jeg synes det er det letteste at gøre, for at finde hende en gave der havde temaet army. Jeg kom straks ind på en hjemmeside, som jeg kunne shoppe online på, hvor jeg fandt en army cap og en army t-shirt.

Inden jeg købte gaven, gav jeg tøserne et kald og fortalte dem, om hvad jeg havde fundet. Der de synes at det lød fint, gik jeg tilbage til webshoppen for, at købe en army cap og army t-shirt til hende.

Jeg fik pakken tilsendt nogle dage efter, og jeg fik den pakket ind i noget army grønt papir, som passede med farven på hendes army cap og army t-shirt.

Min veninde fik gaven til hendes 18 års fødselsdag, og hun pakkede den spændt op. Hun var meget glad for den nye army cap og army t-shirt, som jeg godt kunne forstå fordi, at det var rigtig pænt. Jeg havde selv overvejet, at købe det samme til mig selv, selvom jeg ikke er en army pige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *