Menu

når man sælger makeup til en bedemand er man smart

juni 21, 2011 - Familie

I min tid som kørende sælger har jeg mødt mange forskellige mennesker, men den mest interessante indtil nu var en tilfældig bedemand, som ville købe en af hvert af mine produkter. Jeg sælger make-up og har på det seneste fundet et marked, som ikke ser ud til at være udnyttet.

En bedemand har ikke specifikt brug for makeup, men det har den person, som gør liget klar for ham, og dem har han kontakt til, derfor har jeg booket møder med alle de bedemand jeg kunne finde i mit salgsområde, hvilket betyder et forhøjet salg, som betyder rigtig meget for mit job og mine salgstal.

Når jeg taler med en bedemand, kan jeg ofte ikke sælge noget til det første møde, men jeg kan i 50% af tilfældene sælge ved det andet møde, fordi bedemanden skal tale med hans makeup artist og lade dem prøve produktet, hvilket er helt i orden, hvis det betyder jeg kan sælge en stor mængde til dem.

Næste tur er omkring Århus, hvilket betyder rigtig store muligheder for at sælge, fordi der er en stor befolkningstæthed. Jeg glæder mig – som altid – til at komme ud og tale med nye og gamle kunder.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *