Menu

Hvem tror I finder det bedste tilbud på et billigt webhotel?

januar 3, 2011 - Hosting

Min svoger siger, at han kan finde det bedste tilbud på et billigt webhotel, og det er faktisk efterhånden blevet til lidt af et uendeligt langt væddemål mellem min svoger og jeg, der handler om, hvem af os, der kan finde det billigste og det bedste tilbud af alt muligt.

Vi vædder hver gang om en flaske vin eller lignende, når vi vædder om, hvem der kan finde det bedste tilbud på ting og sager, og jeg er desværre allerede kommet af med alt for mange flasker.

Min svoger er nemlig den ultimative kregler og tilbudsjæger, der findes. Så selvom han ikke engang har nogen hjemmeside eller ved noget om det, skulle det ikke undre mig, om han kunne finde et billigt webhotel, som endda er et fund til pengene.

Men jeg må fortsætte med at lede, for det her er mit område, synes jeg. Jeg må altså kunne finde det bedste tilbud, der er på et billigt webhotel, og undgå at skulle give vin denne ene gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *