Menu

Hurtig og nem måde at foretage behandling af fodvorter hjemme

oktober 18, 2011 - Sundhed og helse

Næsten alle har prøvet at have fodvorter, specielt som barn eller hvis man har dyrket meget sport. Og har man først fået dem, kan de være svære at komme af med. Tidligere var behandling af fodvorter noget man fik gjort hos lægen, men i dag findes der produkter, så du selv kan behandle dem hjemme.

Det er vigtigt, at komme i gang med behandling af fodvorter så tidligt som muligt, da de er ret smitsomme, og hurtigt kan brede sig til et større område på fødderne. At få dem frosset væk hos lægen kan være en smertefuld affære, så hvorfor ikke behandle dem selv med håndkøbsmidler.

Specielt med børn kan det være en fordel, at behandle dem hjemme, da det kan virke mindre skræmmende end behandling af fodvorter hos lægen. Selvom lægen er forsigtig, vil det som oftest gøre ondt at få frosset fodvorter væk. Dog er behandling af fodvorter hjemme heller ikke er helt smertefrit, men det kan med fordel gøres efter et bad, hvor huden er mere blød.

Der findes flere midler i håndkøb, som er lavet specielt til behandling af fodvorter. Metoden er den samme som lægen anvender til at fryse vorten væk, der er bare tale om et andet anvendelsesstof i fryseprocessen. Det kræver kun en behandling, hvorefter fodvorten falder af indenfor 10-14 dage. Der vil herefter være dannet ny hud, hvor fodvorten tidligere var.

Tidligere var det nødvendigt at behandle fodvorten hver dag, hvis man brugte håndkøbsmidler, men nu går det meget hurtigere. Det er klart, at hvis der er mange fodvorter samlet på et lille område, så kan behandlingen tage længere tid. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med mere end en behandling af fodvorter, i hvilket tilfælde man bør vente to uger med næste behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *