Menu

Billig trykkeri til tryk på tøj med mere

juli 6, 2011 - Tøj, tryk

Jeg er jo lidt af en krejler. Jeg køber og sælger simpelthen alt hvad jeg kan få fingrende i, og almindeligvis er jeg også ret god til det. Denne gang tror jeg dog at jeg har taget munde for fuld, for jeg har investeret i kæmpe parti tøj, indeholdende alt, lige fra boxershorts til kasketter. Planen var jo at jeg ville få lavet tryk på, men lidt forskellige motiver og den slags. I ved, den slags som unge mennesker ynder rende rundt i. Jeg havde dog ikke regnet med at det ville være så dyrt at få lavet tryk. Jeg har ledt og ledt efter et billig trykkeri, men uden held.

På nuværende tidspunkt vil jeg sådan set være tilfreds ved bare at få min investering igen. Vi begår jo alle fejl, og jeg er tilsyneladende ingen undtagelse, men hvor finder jeg så et, bare tilnærmelsesvis, billig trykkeri?

Jeg er løbet tør for idéer, så hvis du har en idé om hvor jeg kan finde et billig trykkeri, eller hvad jeg ellers kan bruge flere hundrede hvide T-shirts og andet godt til, så lytter jeg ører, og skulle idéen være så god at denne farce ender med at blive profitabel, skal jeg nok også sørge for at der falder lidt af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *