Menu

Boligtjek – få mere at vide om hvad et boligtjek indebærer

oktober 17, 2012 - Bolig

Vil du gerne købe et hus eller sælge dit gamle, så er et boligtjek ofte påkrævet. Boligtjek kan i denne forbindelse indebære både tilstandsrapport og elinstallationsrapport.

Har du kig på et nyt hus, eller vil du gerne have solgt dit gamle? I så fald, så anbefaler jeg dig, at du får udført et boligtjek. Hvad enten du er køber eller sælger, så er boligtjek altid et godt redskab, som stiller dig i den bedst mulige forhandlingssituation.

Hvem udfører et boligtjek?
Først vil jeg fortælle om, hvem som kan udføre boligtjekket. Boligtjekket skal i denne forbindelse altid udføres af en byggesagkyndig. Denne byggesagkyndige skal naturligvis have den rette uddannelse indenfor området. Hvis ikke, så vil boligtjekket ikke være gyldigt i juridisk forstnad.

Hvad er et boligtjek?
Et boligtjek kan indeholde forskellige elementer. De typiske elementer er henholdsvis tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten.

Derudover kan boligtjekket også indbefatte en byggeteknisk gennemgang, så frem vi snakker om et hus, som ikke er omfattet af huseftersynsordningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *