Menu

Bliv klar til sommeren med Cargo bukser og lomme til mobilos

marts 17, 2011 - Tøj

Jo da, det kan godt være at vinteren fortsat kaster rædsler af vejrsystemer hen over os, midt i marts måned som jo burde være den første officielle forårsdag i det nye år, med fuglesang og en rund sol der varmer mildt. Dette er så langt fra tilfældet, ok… der var lige en dag her forleden hvor at solen fik fred fra skyerne i et par timer, men da jeg primært lever som positiv optimist, er jeg ikke bange for at skrive, at jeg mildt sagt stormede udenfor med mine nye korte Cargo bukser, klar til at leje forårs turist for fuld damp.

Nu tænker du jo nok, ja fint nok, men hvad rager det mig at du frivilligt kaster dig ud i fire graders varme, iført korte Cargo bukser, fordi at solen har fået adgang til jorden i et par timer? Det er også rigtigt nok, men optimistiske mennesker har mange små fornøjelser i livet og det her var så én af dem jeg fandt helt spontant. Når det nu er sagt, så synes jeg at korte bukser er det eneste rigtige generelt, men der er mere endnu!

Cargo bukser har altid haft en hel speciel plads i mit hjerte, da de ud over at kunne fås i lange og korte udgaver, er ultra super praktiske i hvor tid, med elektroniske enheder til højre og venstre. Sagen er at bukserne ganske enkelt tit er pakket med lommer, lynlåse og stropper til at hænge alle mulige ting i. Så er du gadget fan, vild med forårstendenser og har brug for noget der er plads i, så er Cargo bukser min varmeste anbefaling idag, godt forår til alle derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *