Menu

Cargo shorts og flyverbriller – Sommer, sol og tøj

august 8, 2011 - Tøj

Alle som har, eller har haft børn, ved hvordan de skyder i vejret i løbet af sommermånederne, meget ligesom ens tomatplanter. Det er jo sådan set udmærket, for jo hurtigere de vokser, jo hurtigere kan de jo flytte hjemmefra. Nej ro på nu, jeg holder meget af mine børn, men jeg er godt nok træt af at købe tøj til dem. For så snart det er købt er det næsten allerede blevet for småt. Det oplever jeg især for nogle dage siden da jeg havde købt nye cargo shorts og flyverbriller til den ene af mine sønner.

Nu tænker du naturligvis at flyverbriller ikke kan blive for små, men det er naturligvis heller ikke tilfældet, for det handler om cargo shorts. Og Jeg husker tydeligt hvordan jeg kom hjem med dem, pakkede dem ud og gav dem til min søn, hvorefter han brugte resten af dagen på at gøre, hvad børn i den alder nu gør. Næste morgen påstod han at hans cargo shorts strammede.

jeg er naturligvis klar over at man ikke vokser så meget på en enkelt nat, men jeg kan altså ikke regne ud hvordan det er gået til at hans cargo shorts er skrumpet. For de er ikke blevet vasket eller noget. Måske har han byttet med en kammerat bare for at drille mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *