Menu

Min mor har ret – Dr. Hauschka produkter er gode

februar 18, 2011 - Hudpleje

Min mor er simpelthen så glad for Dr. Hauschka produkter. Hun har brugt de samme produkter i 10 år nu og nægter at prøve hudplejeprodukter fra et andet mærke. Sidste år gav jeg hende nogle andre produkter, men det endte med at hun byttede dem.

Nu har hun givet mig nogle Dr. Hauschka produkter, som hun gerne vil have mig til at prøve, så jeg bedre kan forstå hvorfor hun er fuldt ud tilfreds. Jeg kunne selvfølgelig vælge at bytte produkterne akkurat som hun gjorde med de produkter jeg gav hende, men jeg gav det nu en chance.

Det har nu vist sig, at jeg sagtens kan forstå min mor nu. Jeg er selv gået hen og blevet ret glad for Dr. Hauschka produkter. Jeg har lige været ude at købe nogle flere produkter fra serien, og dem glæder jeg mig rigtig meget til at gå i gang med at bruge.

Jeg har endnu ikke meddelt min mor at jeg fremover vil bruge skønhedsprodukter fra Dr. Hauschka. Jeg ved nemlig hvad hun vil tænke og det er jeg endnu ikke klar til at stå overfor endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *