Menu

Få mere overskud i hverdagen med mobilt bredbånd!

august 5, 2011 - Bredbånd

Mange mennesker i dagens samfund, lider med stress, og manglende overskud. Jeg har selv været i samme situation, efter flere år med fuld fart på, var jeg stort set slidt helt ned. Jeg havde brug for lidt ændringer i min hverdag får, at det ikke skulle gå helt galt, og jeg skulle gå ned med stress.

Jeg har egentlig altid været glad for at arbejde, men de seneste par år har det nærmest været en besættelse. Jeg har brug for at arbejde, og ikke mindst se resultater. Men det er som sagt også opslidende. Jeg har derfor indført en meget vigtig regel for at kunne slappe ordentlig af, jeg arbejder ikke efter klokken 8. På den måde er jeg sikker på at jeg hver dag har et par timer med ro på, inden jeg går i seng. Det er faktisk også med til at give en meget bedre nattesøvn, da du ikke er stresset når du går i seng. Du falder simpelthen hurtigere i seng, tidligere har jeg ofte kunnet sidde til langt ud på natten, og det kan man ikke holde til i længden.

Derudover er jeg blevet god til at holde små ferier, hvor jeg kobler helt fra. Jeg lader mobilt bredbånd og computer blive derhjemme, så der ikke er noget der stresser mig når jeg holder ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *