Menu

Jeg tror, at jeg skal begynde at tage et fiskeolie kosttilskud

marts 23, 2012 - Sundhed og helse

Jeg har aldrig rigtig spist fisk, og jeg har heller aldrig taget fiskeolie som et kosttilskud som erstatning. Det kan jeg virkelig mærke nu. Det snurrer i alle mine led, og jeg har en rigtig underlig følelse i kroppen.

Jeg har lige prøvet at undersøge sagen på nettet, og det lader altså til at være den manglende fiskeolie, der er skyld i, at jeg nu har denne underlige følelse i kroppen. Jeg kunne jo egentlig have sagt mig selv, at jeg skulle tage kosttilskud, nu hvor jeg ikke spiser fisk, men det har jeg altså aldrig tænkt synderligt meget over, må jeg indrømme.

Nu hvor jeg har fundet ud af, at jeg højst sandsynligt mangler fiskeolie, må jeg jo ned til den lokale helsekostbutik og købe et kosttilskud. Jeg håber, at ekspedienten kan give mig råd og vejledning, for jeg har ærlig talt ikke ret meget forstand på det, og jeg er jo heller ikke sikker på, at det overhovedet er det, der er galt, men det håber jeg, at ekspedienten kan hjælpe mig med at af- eller bekræfte.

Jeg har selvfølgelig også overvejet at gå til lægen og høre, hvad han synes, jeg skal gøre, men da jeg ringede for at bestille tid i går, fik jeg at vide, at de ikke havde nogle ledige tider før om nogle uger, og så længe kan jeg altså ikke vente, og hvis det ”bare” er et fiskeolie kosttilskud, jeg skal have, så behøver jeg jo i virkeligheden slet ikke at gå til lægen.

Jeg har tænkt mig at tage ned til min helsekostbutik her om lidt, så jeg kan få købt noget fiskeolie og eventuelt finde ud af, om jeg mon også har brug for andre kosttilskud.

Det kunne dog være rart, hvis du lige ville give din mening til kende her på bloggen, hvis du har forstand på fiskeolie kosttilskud.

4 tanker om "Jeg tror, at jeg skal begynde at tage et fiskeolie kosttilskud"

Trine Andersen

Ja meget tyder i hvert fald på, at du mangler fiskeolie. Hvis jeg var dig, ville jeg enten tage et smut forbi lægen eller den lokale helsekostbutik og høre, hvilke råd de kan give dig. Det er også vigtigt at vælge den rigtige fiskeolie og sådan noget.

Besvar
Maria Nielsen

Jeg ville nok også tage et smut forbi lægen. Det kan jo være, at fiskeolie ikke er det eneste, du mangler.

Besvar
Martin Søndergaard

Jeg har desværre ikke meget forstand på fiskeolie og kosttilskud i det hele taget, og det er faktisk derfor, jeg skriver til dig. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvilket fiskeolie du endte med at købe? Jeg tror nemlig også, at jeg har brug for det.

Besvar
Miriam

Jeg har taget fiskeolie i mange år efterhånden, og det hjælper rigtigt meget på trætheden og den konstante hovedpine, jeg har.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *