Menu

Forelsk dig aldrig i en fragtmand!

marts 1, 2011 - Transport

Min far var fragtmand inden han blev pensioneret. Han arbejdede for det samme fragtfirma i 40 år. Han var simpelthen så glad for sit arbejde at han aldrig brokkede sig – heller ikke over de meget skæve arbejdstider. Hans arbejde var ligesom hans barn. Han elskede det ubetinget.

Min mor og jeg var derimod ikke særlig begejstret for fars arbejde. En fragtmand er jo aldrig hjemme og går derfor glip af rigtig mange hverdagsting, som man egentlig gerne vil dele med sin far. Jeg kan f.eks. huske at min far aldrig tog med til mine svømmestævner fordi han var på arbejde. Han gik simpelthen glip af alle de 50 svømmestævner jeg har været til. Jeg er ikke blevet et dårligere menneske af at han næsten aldrig var der for mig og mine søskende, men det kunne nu alligevel have været rart, hvis min far var mere tilstede i min barndom.

Min mor har været meget god til at brokke sig over at min far ikke ville give slip på sit arbejde som fragtmand. Hun siger, at min far til enhver tid ville have valgt sit arbejde frem for hende, hvis hun havde givet ham et ultimatum. Det turde hun heldigvis aldrig gøre. Hun har også altid sagt til mig at jeg aldrig skal forelske mig i en fragtmand. Forelskelse er ikke noget man selv kan styre, men er dette heller ikke sket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *