Menu

Fugt i kældervægge? Ring til Drytech

juni 29, 2017 - Bolig
Fugt i kældervægge? Ring til Drytech

Fugt i kældervægge kan gøre det uudholdeligt at opholde sig i husets laveste etage. Og der er risiko for, at fugten kan sprede sig til de ting, man har stående. Det betyder, at ens gamle minder som man ofte har stående ovre i hjørnet af kælderen, kan rådne op, hvis man ikke opdager problemet. Endnu værre er det, hvis fugt i kældervægge spreder sig til hele fundamentet i huset eller bygningen, så kan det i værste tilfælde betyde at man skal flytte.

Fugt i kældervægge kan mærkes på elregningen

Fugt i kældervægge er desuden dyrt. En fugtig kælder kan give en væsentlig større varmeregning, da væggenes vandindhold gør det mere besværligt at varme huset eller bygningen op. Det anslås at 2 m3 væg kan indeholde 360 liter vand. Det kan derfor være en god ide at få huset eller bygningen undersøgt, hvis man gerne vil spare penge og undgå et usundt indeklima.

Drytech kan give dig et gratis fugttjek, og deres løsninger er meget billigere end et omfangsdræn. Læs mere om drytech og fugt i kældervægge her.

Dryterch sørger ligeledes for, at fugten ikke stiger videre op i huset eller bygningen, og de forebygger skimmelsvamp, som mange danske husstande kæmper med.

På Drytechs hjemmeside kan du læse mere om, hvordan de fjerner fugt i kældervægge. De har helt styr på hvad de gør, og de gør det altid med et smil på læben.

 

Har du brug for hjælp?

Hos Drytech kan du altid få et gratis fugtighedstjek, og det tager sjældent mere end 20 minutter. Hvis det viser sig, at der er fugt i dine kældervægge, kommer Drytech med et uforpligtende tilbud, og det vil ofte være billigere at få det ordnet, end at lade det være, da omkostninger for fugt i kældervægge kan overstige husets værdi. Ring i dag på 70 10 80 11 eller besøg Drytechs hjemmeside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *