Menu

Gå til tandlægen i Hellerup uden tandlægeskræk

august 7, 2017 - Tandpleje
Gå til tandlægen i Hellerup uden tandlægeskræk

Vores tænder er et vigtigt redskab, som vi bruger hver eneste dag, når vi spiser. Samtidig er det en af de kropsdele, der ikke reparerer sig selv og kommer igen, hvis de bliver skadede eller slidt op. Vi har altså kun ét par tænder, som foruden årene med mælketænder skal holde det meste af livet. Derfor er det vigtigt, at vi gør en aktiv indsats for at passe på vores tænder og holde en sund mund. Tandlæger anbefaler som oftest, at man kommer til tandtjek mindst en gang om året. På den måde kan man holde øje med tænderne, give dem den pleje, de fortjener og tage eventuelle huller eller andre skader i opløbet. Der er altså mange fordele ved regelmæssige tandlægebesøg, men alligevel er det langt fra alle, der kommer til tandlægen, så ofte som de burde. Som oftest skyldes det to ting eller en kombination af dem: Prisen og tandlægeskræk.

Hvordan slipper du af med tandlægeskræk?

Der er næsten 10% af Danmarks befolkning, der har en decideret fobi for tandlæger, mens cirka 30% er nervøse eller usikre ved at gå til tandlægen. Frygten for at gå til tandlæge udvikler sig hurtigt til en ond cirkel, fordi skrækken afholder en fra at gå til tandlæge. I så fald går man først til tandlægen, når man allerede har smerter, og så skal man som oftest igennem en behandling, der er både omfattende og smertefuld. Det kan medføre, at man fremover har endnu mindre lyst til at gå til tandlægen, og på den måde bliver tandlægeskrækken en cyklus, der kan være svær at bryde ud af. Derfor er det vigtigt, at man overkommer sin frygt relativt tidligt i forløbet og går til tandlægen, inden du får problemer med tænderne. Det er desuden vigtigt, at du taler åbent med din tandlæge, så vedkommende også kan være med til at gøre din behandling mere behagelig og tryg. På den måde bliver det langt nemmere for dig at overkomme din tandlægeskræk. Og husk, at tandlægeskrækken er en helt normal ting, så det er ikke noget, man behøver skamme sig over eller bruge meget energi på at skjule.

Tandlæge i Hellerup med gode priser

En anden faktor, der ofte spiller ind, er prisen. At gå til tandlægen kan hurtigt blive en dyr affære, især hvis man ikke på forhånd har aftalt en pris. Derfor er det en god idé for dig, der gerne vil spare penge på tandlægeregningen, at vælge en tandlæge, der som tandlæge Frederick Upton Sjölin har faste priser på tandlægetjek. På den måde ved du på forhånd, hvad du kommer til at betale for dit besøg hos en tandlæge i Hellerup, og så er du fri for ubehagelige overraskelser efterfølgende. Der er altså ingen undskyldning for ikke at gå til regelmæssige tandlægebesøg, hvad enten man har overvejelser omkring skrækken eller det økonomiske aspekt. Det er altid utroligt vigtigt, at man gør en indsats for at passe godt på de tænder, man har, for man får ikke andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *