Menu

Gør som alle de store virksomheder: Brug Corporate storytelling

juli 3, 2017 - Arbejde, Erhverv
Gør som alle de store virksomheder: Brug Corporate storytelling

Corporate storytelling er en ledelsesdisciplin, alle kan lære. Men det kræver innovation og kreativitet, når man skal fange de taltunge mænd eller kvinders opmærksomhed. Hos Supplement får du redskaberne til at lede din virksomhed og medarbejdere gennem fortællinger. Læs mere om hvad Supplement kan hjælpe dig med her og find ud af, hvilke store internationale virksomheder der benytter disciplinen.

Corporate storytelling bliver brugt af alle de store virksomheder til at styrke deres brand, deres interne sammenhængskraft og arbejdsevne. Som leder er det dit ansvar at formidle virksomhedens værdier, mission og vision til medarbejderne, så alle arbejder mod det samme mål, hvad enten man sidder i regnskabsafdelingen eller receptionen.

 

Corporate storytelling fortæller den autentiske historie

Når du som leder skal fortælle den gode historie til dit publikum, er der en hovedregel, der går igen: fortæl den autentiske historie. Der er altid en grund til, at virksomheder og firmaer er sat i verden, og det er sjældent penge, der er drivkraften. Store internationale virksomheder som f.eks. Airbnb er i branchen for noget så simpelt som ”Belong anywhere”. Gennem corporate storytelling sørger de for, at alt hvad de laver er forbundet med deres mission statement. Hos Supplement lærer du, hvordan du bliver bedre til at fortælle den gode historie, og hvordan du leverer den med gennemslagskraft, der sætter sig fast i dit publikum. På den måde sikrer du, at hele virksomheden eller organisationen arbejder mod det samme mål – lige meget hvilken afdeling de sidder i.

 

Hvad får jeg på kurset?

På corporate storytelling kurset får du en grundig introduktion til kommunikationsdisciplinen, og Supplements erfarne foredragsholdere fortæller dig blandt andet om:

 

 

Du kan læse mere om selve kurset her

 

Bliv en bedre leder med corporate storytelling. Ring til supplement på 39 90 26 88 eller se mere på deres hjemmeside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *