Menu

Det med Google optimering er slet ikke nemt at finde ud af.

februar 17, 2011 - SEO

Men så er det godt, at hjælpen er lige rundt om hjørnet. Selvfølgelig er den ikke gratis, men hvis du vil have professionel rådgivning om Google optimering, så må du også erkende, at god rådgivning og viden koster penge. Dermed ikke sagt, at det skal tappe dit marketingbudget for penge.

ATAK Advertising & Marketing er specialister i Google optimering og vi kan derfor hjælpe dig med at få din hjemmeside gjort synlig i Googles organiske søgeresultater. Hvis du vil noget med din online markedsføring er synlighed på Google en forudsætning for succes. Google er uden sidestykke toneangivende på det danske online annoncemarked og sidder i øjeblikket på 92% af alle internetsøgninger i Danmark, så det er en søgemaskine man bør forholde sig til.

Hvis du allerede har været gennem denne proces, så er det på tide at få lagt en strategi for, hvordan du ønsker at markedsføre dig online og hvor du skal placere dine penge. Skal det være Google optimering, AdWords eller noget helt tredje? Vi anbefaler altid SEO på det lange sigt, men AdWords er også en god indtægtskilde for mange virksomheder.

Vi anbefaler altid en kombination af disse to Google marketingstrategier. AdWords er altid god til at booste en kampagne, men her kan prisen blive meget høj hvis den bliver budt op. Google optimering er den langsigtede strategi, hvor man foruden øget trafik og omsætning også styrker sit brand online. Dette er den store forskel på at være synlig på AdWords og de organiske resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *