Menu

Har du ofte problemer med at tænde op i pejsen?

juni 28, 2015 - Bolig

Har du ofte problemer med at tænde op i pejsen? Kan det enten ikke tændes eller kommer der for meget røg? Så kan du finde løsningen her!

Bruger du altid meget lang tid på at få tændt op i pejsen? Bliver boligen derfor hurtig kold, idet det tager så lang tid? Så er du ikke den eneste! Der findes mange, som hver dag står i problemer med deres pejs. Det kan gå hen og blive til et frustrerende problem, hvis det er den eneste varmekilde i hjemmet.
Der er dog mange som slet ikke kan forstå, hvad problemet skyldes. For pejsen kan være hel ny og der vil stadig være problemer. Det mange glemmer er selve brændet. De fleste har nemlig deres brænde stående udenfor i haven, som kan være en af problemerne. For nogen glemmer at dække brændet til. Det kan derfor ofte være vådt, som er en ulempe. Der er meget skiftende vejr i Danmark og det kan derfor være frustrerende, hvis træet hele tiden er vådt. Mange har derfor prøvet at dække det til, men hvor der stadig er problemer. Det skyldes al den fugt, som træet suger til sig. Når træet først er blevet fugtigt vil det være svært at få tændt op. Det kan dog lykkes, men det vil så medvirke til en masse røg. Det kan være enormt sundhedsskadeligt og man skal derfor passe på.

Hvis det efterhånden er blevet et helt projekt at have en pejs, skal du finde en anden løsning. Der findes heldigvis træpiller og energikoks, som gør hele arbejdet meget nemmere. For nu skal du blot lægge træpillerne ind i pejsen og tænde op for det. Brændetiden er utrolig holdbar og der er derfor ingen grund til bekymring. Hvis du ikke kender til træpiller, kan det varmt anbefales at købe German Pellets. Det er nemlig træpiller af en god kvalitet. Du vil ikke kunne finde bedre træpiller end German Pellets og det er derfor bare at købe dem! Derudover er German Pellets ikke dyre og du vil derfor både få træpiller af god kvalitet og til en god pris. Du kan købe disse træpiller på Absolut Træpillers hjemmeside!

Så køb German Pellets og energikoks, hvis du ikke længere vil have problemer i fremtiden!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *