Menu

Historier om flytteforretninger

august 16, 2013 - Flytning

Der er mange ting man skal tænke på når man skal flytte, en af dem er hvilken flytteforretning man skal vælge. Jeg har hørt adskillige både historier om forskellige flytteforretninger. Jeg har prøvet at lave en liste over de 3 ting der er vigtigt for mig i valg af flytteforretning:

·         De henter og bringer papkasser.

·         Man kan have papkasserne i en måned efter flytte dag.

·         De har tydelige regler for vægt og markering af kasser.

flytteforretning

Det er vigtigt at man får nogle ordentlige solide flyttekasser, som jeg ved holder og beskytter indholdet, jeg er færdig med at pakke i små flyttekasser, der ikke holder mere end 10 bøger. Det er altså også vigtigt, at jeg for lov at beholde flyttekasserne i en måned efter flytningen. Jeg er ikke superwoman og for tømt hele molevitten på en gang, selv om jeg er ret effektiv. Og så har jeg endelig lært, at når en flytteforretning har tydelige pakkeregler, så er det fordi de går op i at behandle både sine ansatte og det de flytter for sine kunder ordentligt. Der er ikke noget ærgerligere end at f.eks dele af ens service går i stykker, det har jeg prøvet en gang for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *