Menu

En implantatbehandling med et tandimplantat kan hjælpe de ældre

maj 23, 2011 - Sundhed og helse

Jeg har en mor, der er ved at være lidt op i årene, stadigvæk ung og frisk af sind, men hun er begyndt at få problemer med løse tænder, der til sidst falder ud. Nu er hun som sagt en voksen dame, men det huer hende ikke, ved tanken om gebis, på sit otium, så jeg har forslået hende en implantatbehandling, også kaldet et tandimplantat.

En implantatbehandling kan klares under narkose bedøvelse, hvilket er ret vitalt for, at den her mulighed kan betragtes seriøst i forhold til min gamle mor. Hun er naturligvis ikke glad ved tanken om selve indgrebet, men jeg har prøvet at forklare hende om implantatbehandling og hvordan, at et tandimplantat i dag udføres, meget skånsomt og med minimale bivirkninger.

Det største indgreb i en implantatbehandling, er helt klart monteringen af de titaniums skruer, der fastsættes i kæben og som holder selve klik implantatet på plads. Det vil sige at man i modsætning til et gammeldags løst gebis, ikke lige pludselig taber et tandimplantat, da det sider fast på klikbeslag og er langt mere solidt at tygge med. Har du en ældre bekendt med disse tandproblemer, så vil jeg anbefale denne mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *