Menu

Jeg er blevet islænding!

januar 20, 2014 - Sundhed og helse

Jeg har opdaget Skir, eller skyr som nogen kalder det. Det smager da helt fantastisk, og så er det sundt og fyldt med proteiner.

Jeg har aldrig brudt mig om mælkeprodukter af nogen slags. Jeg har kæmpet lidt med at finde noget jeg kunne lide, og så har det været der hele tiden, på Island. Og så nu også i Danmark i stor stil. Jeg ved godt at jeg nok har været lidt sløv i op-trækket med at finde frem til Skyr på hylderne, men det er jo ikke i mejeridisken jeg går på frivillig opdagelse alene.

Det var lidt tilfældigt og af pligt at jeg fik det smagt. En sød veninde lavede morgenmad til mig, og jeg følte mig forpligtet til at smage. At det er sundt og fyldt af proteiner er jo blot en kæmpe bonus. Skyr bygger på en 1000-årig tradition. Jeg er da viking, det er derfor jeg først fundet det mælkeprodukt nu, i en alder af 26, der passer til en rigtig mand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *