Menu

Jeg troede ikke at det var muligt

december 10, 2013 - Arbejde

Jeg var nået til et punkt på arbejde hvor e-mails spurtede ind i min indbakke hurtigere end jeg kunne nå at svare. Telefon der ringede, ofte afbrød den opgave jeg sad med, sms´er der blev sendt fordi jeg ikke fulgt op på en mail. Jeg sprang fra opgave til opgave uden egentlig at få afsluttet noget. Det blev en ond spiral og jeg havde svært ved at sortere og prioriterer. Men så læste jeg om personlig effektivitet kursus, og tænkte at det måtte være det der kunne rede mig inden jeg var blevet begravet under mit eget rod af opgaver jeg ikke kunne finde ud af at prioritere.

Dagen for personlig effektivitet kursus kom, og det var med stor forventning at jeg indfandt mig på adressen, og sad som en pæn skolepige og ventede på at lære om personlig effektivitet. Vi startede blidt med presentation af os selv og hvad vi oplevede som tidsrøvere for os i vores dagligdag, og det var tydligt at vi alle have valgt personlig effektivitet kursus af samme årsag. Og det var tydligt at vi alle stod i samme båd, ellers havde der vel heller ikke været oprettet kurser som personlig effektivitet kursus. Men efter den 1. presentation startede undervisningen som tilrettelagt til en bladning af tavle undervisning og gruppe arbejde. Det passede mig perfekt, at det undervisningen var tilrettelagt på den måde. Jeg fik utrolig meget ud af at løse opgaver med de andre kursister. Og fik foræret andre metoder til at ansku problematikker på, og løsningsmodeller.

Personlig effektivitet kursus gav mig nogle redskaber til at skabe mig et bedre overblik og finde ud af hvordan mine arbejdsopgaver kan prioriteres ud fra vigtighed. Jeg blev bevidst om nogle uhensigtsmæssige vaner jeg havde, som var en tidsrøver jeg slet ikke var klar over. Jeg fik et overblik over hvordan jeg bruger min tid, og det var et skræmmende billede, for der var så meget tidspilde jeg ikke anede var muligt. Men det krævede at jeg deltogt i personlig effektivitet kursus, ellers havde jeg aldrig fået øje på det. Jeg var nok nærmere gået ned med stress.

personlig effektivitet kursus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *