Menu

Julefrokost ud af huset og catering juleaften gør julen nemmere

juni 13, 2019 - Madlavning
Julefrokost ud af huset og catering juleaften gør julen nemmere

Julen kan være en stressende tid med travlt både på arbejdet og hjemme. Samtidigt er julen en tid, hvor man gerne vil nyde god julemad sammen med kolleger, venner og familie. Det kan være svært at kombinere en travl hverdag med planlægning, indkøb og madlavning af alskens juleretter, og derfor kan julefrokost ud af huset og catering juleaften være gode og lækre løsninger.

Julefrokost ud af huset til erhverv eller privat julefrokost

Julefrokoster afholdes traditionelt på arbejdspladsen med kollegerne og derhjemme med venner og familie. Til begge typer julefrokoster kan julefrokost ud af huset fra et cateringfirma gøre tingene nemmere. Som arrangør eller vært slipper du med julefrokost ud af huset for at planlægge og kokkerere en stor julefrokostmenu til mange mennesker.

Julefrokost ud af huset bestiller du blot online fra et godt cateringfirma, der så leverer på dagen. Nogle firmaer tilbyder ovenikøbet at sende en kok og tjenere med ud til at anrette og servere maden. Alt hvad du skal gøre er at hygge dig med kolleger eller gæster og nyde den lækre julemad.

Catering juleaften sikrer dig en jul i ro og mag

Juleaften ender ofte med at blive en lidt stresset affære, fordi der ligger så meget forberedelse i at lave traditionel julemad. Ænderne skal langtidssteges og flæskestegen ligeså. Kartoflerne skal skrælles, rødkålen snittes og dampes, risengrøden skal koges og køles, før der kan piskes flødeskum og laves risalamande og så videre, og så videre. Hele juleaftensdag går med disse forberedelser, for slet ikke at tale om al den tid, der er brugt i dagene forinden på at planlægge og købe ind.

Catering juleaften er en god løsning, hvis du gerne vil undgå at spendere hele juleaftensdag i køkkenet og være udmattet, når maden endelig skal serveres for gæsterne. Med catering juleaften vælger du selv, hvor mange kuverter, du har behov for, og maden bliver leveret lige til døren. Efter julemiddagen kan du ovenikøbet blot nyde resten af aftenen uden at skulle forholde dig til en kæmpe opvask. Den har cateringfirmaet taget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *