Menu

Frække og flirtende kjoler

november 12, 2012 - Tøj

Vil du gerne være iført en fræk og flirtende kjole, hvor du vrider hovedet om på alle fyrene og viser dig fra dine forførende sider, er der ikke noget som en kort festkjole eller en fræk asymmetrisk kjole, hvor der vises lidt ekstra hud.

Fræk, frækkere, frækkest

Gør det noget at være fræk i bybilledet i dag, gør det noget at vise, at man ser flirtende og fræk ud, gør det noget at du tør vise det og være ved det. Svaret er et rungende NEJ, det er nemlig helt op til dig  hvad der er ok, og hvad du finder ok, betyder mest for dig og den partner, der måske skal findes.

Med det i tankerne, er det altså helt i orden at være fræk, forførende, flirtende og sexet. Det handler om at vise sig sikker, med masser af overskud og vove noget. Gør du det i en fantastisk festkjole, er du allerede nået langt og tag nu også allerede det næste skridt og find også de total sexede stilletter, der sammen med den helt rigtige make-up, bare gør dig fræk, forførende og flirtende.

Du kommer til at vride hovedet om på mange fyre, du kommer til at blive samtaleemne dagen efter, hvis det ikke lykkedes fyrene at ”score” dig og du kommer til at få masser af positive kommentarer. Det er helt sikkert en ganske sjov aften, der venter dig i byen – så kom i gang og gør dig klar, du bliver hottere end hot.

Vælg kjolen

Vælg kjolen, der passer til dig, vælg den korte kjole der er som lavet til dig. Det bliver en uforglemmelig aften, hvor du som bærer af kjolen ikke vil møde en, der bare er i nærheden af at være i en klasse som dig. Med den lækre kjole i de rigtige farver og med det rigtige snit, vil du fremstå som dronning af natten.

Vil du være en uskyldsren dronning af natten, kan en hvid farve være det naturlige valg. Vil du være en femme fatale, kan det være en sort, eller mørkere pastelfarve som giver dig udtrykket til at fremstå på denne måde.

Du bliver fræk, du bliver forførende, du bliver flirtende og du kommer til at være den alle fyrene vender sig efter. Kom i gang allerede nu, festen venter kun på dig, for du kommer til at være hovedpersonen, vælg kjolen lige her.

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *