Menu

Kommer du ofte op i dit sommerhus uden lys?

maj 30, 2015 - Belysning

Er du begyndt at blive godt træt af, at dine pærer altid er gået ud, når du kommer til dit sommerhus? Sker det efterhånden hver gang? Så findes der en løsning!

Hele familien har glædet sig til at komme op i sommerhuset. Efter en lang køretur er I endelig kommet frem og bliver endnu en gang modtaget af et mørkt sommerhus. Ingen af pærerne dur længere og I har heller ikke nogen på lager. I skal derfor ud og købe nogen. Men det kan dog være svært at finde en forhandler af pærer, når man bor i et sommerhus område. Her er der ofte en lille købmand eller kiosk og der er derfor ikke megen hjælp at hente.

Man er derfor nødsaget til at køre ud på endnu en tur, som kan være yderst frustrerende, når man lige har kørt en lang tur for at komme op i sommerhuset for at slappe af. Men lys er nødvendigt og man kan derfor ikke undvære det. Det kan dog være frustrerende, når dette sker hyppigt. Men man glemmer ofte at være forberedt og tænker derfor ikke over at tage nogen med hjemmefra.
Mange kan ikke engang undvære lys en enkel dag og vil derfor tage den turen for at lede efter de rette pærer. Men bare det kan være svært. For hvis man har specielle lamper, kan det være svært at finde de passende pærer. Det kan hurtigt gå hen og blive til et større problem, hvis ens lysstofrør er gået ud. Mange frygter at deres lysstofrør i køkkenet vil gå ud, da det både er svært at finde et der passer, det er dyrt og det er svært at få ind og ud. Det vil derfor altid være et mareridt for mange. Så hvis man nu også står uden lys i sit køkken, idet lysstofrøret er gået ud, kan man godt forvente en længere tur, da man nu skal forbi mange forhandlere for at finde det rette.

Hvis du efterhånden er gået hen og blevet træt af at stå i det samme problem, findes der en løsning, som du virkelig vil få glæde af. Det er nemlig LED pærer. Det er de færreste som kender til LED pærer, som er en skam. For LED pærer holder i mange flere år og du vil derfor ikke stå i det samme problem, hvis du får denne slags pærer monteret i sommerhuset. LED pærer har nemlig en levetid på 44 år, hvorimod almindelige pærer blot har en levetid på 1,5 år. De almindelige pærer vil ligeledes tage skade af at blive tændt efter et år. Det vil LED pærer ikke og de egner sig derfor bedre i et sommerhus end de normale pærer. Du kan ligeledes få lysstofrør i LED og vil derfor heller stå i problemer med en manglende belysning i køkkenet!
Derudover er en LED belysning også energisparende og I vil derfor spare en masse penge på dette. Det vil derfor pludselig være billigere at have et sommerhus end I havde regnet med.

Så undgå at skulle ud på endnu en tur, når du er kommet for at slappe af, da LED pærer er til at regne med!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *