Menu

Kopimøbler – Er der overhovedet en forskel?

september 8, 2011 - Møbler

Jeg har i mange år været den lykkelige ejer af en Arne Jacobsen Ægget som jeg arvede efter min mor, må hun hvile i fred. Jeg har altid været meget glad for den, og har aldrig overvejet at sælge, på trods af en mængde gode tilbud. Nu har min veninde så lige købt to stole magen til, hvilket jeg o var meget imponeret over, men så var det at jeg fandt ud af at det var kopimøbler.

Jeg har jo egentlig altid været lidt tøvende i forhold til kopimøbler. Når man taler om kopier, så har man jo lært at de alle sammen bliver lavet i Kina, og falder fra hinanden bare man kigger på den. Men sådan er det tilsyneladende ikke mere.

Jeg satte selv disse kopimøbler under lup, og jeg kunne faktisk ikke finde én eneste betydelig forskel. Ja de ser nyere ud, men det giver jo god mening da de er meget nyere, men bort set fra det ser det ud til at prisen er den eneste forskel, altså bortset fra prisen, som er betragtelig lavere.

Jeg har ikke selv tænkt mig at købe kopimøbler, for jeg har hvad jeg skal bruge, men jeg kan ikke længere se nogen god grund til ikke at gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *