Menu

Kosmetisk tandbehandling med porcelænsfacader – Jeg ligner en million

september 19, 2011 - Tandpleje

Jeg tror vi er mange som ikke synes at vores tænder er helt vide nok, helt lige nok, for store, for små eller hvad ved jeg. Kort og godt, så er der altså tale om småting, men det kan jo ikke desto mindre godt betyde meget for nogen. Ligeledes var det tilfældet med mig, for jeg har altid haft meget misfarvede tænder, ikke fordi at jeg ryger eller noget, men bare en konsekvens af at vi alle er forskellige. Jeg talte med tandlægen om det, og han foreslog en kosmetisk tandbehandling med porcelænsfacader.

Efter at han kort havde forklare mig hvordan det foregik, at man sliber et ganske tyndt lag af tanden og limer porcelænsfacader fast, så var jeg solgt. Og det har jeg overhovedet ikke fortrudt. Det var både en hurtig tog billig form for kosmetisk tandbehandling, og jeg skal ellers love for at det har haft en betydelig effekt.

Hvorhen jeg kommer stirrer de som kender mig, med åben mund og polypper. De kan slet ikke forstå hvordan en sådan forandring har været mulig, og folk som jeg tidligere har tænkt havde meget vide tænder, er nu i stedet misundelige på mig. Se det er magien ved porcelænsfacader og jeg kan varmt anbefale det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *