Menu

Når man får tilbudt kronebehandling, så skal man tage imod

december 14, 2011 - Tandpleje

Det er ikke nemt at sælge kronebehandling til mennesker, der ikke har modtaget en sådan behandling før. Dog vil jeg gå så langt til at påstå, at når ens tandlæge forslår en kronebehandling, så er det ikke for at sælge noget nyt og smart men mere en nødvendighed.

Jeg sad den anden dag i stolen hos min tandlæge og fik denne besked. Det var ikke en rar besked at få, men, som min tandlæge forklarede det, så var en kronebehandling en nødvendighed for at forebygge, og for at mine egne tænder holdte længere.

Jeg tog selvfølgelig imod tilbuddet om kronebehandling, for det var ikke ligefrem en af de der ting, man kan ignorere og smutte udenom. Mange ser jo et smil, som noget af det første de ser, når de møder en anden person, og hvem har lyst til at tale med en olding, som kun har 5 tænder i hele munden?

Ikke mine venner, så jeg har tid til min første kronebehandling i starten af næste måned. Det er bare en af de der ting, som skal overstås. Er der andre derude i blogosfæren, som modtager kronebehandling og eller andre behandlinger, som de i bund og grund helst ikke ville have?

2 tanker om "Når man får tilbudt kronebehandling, så skal man tage imod"

Kim Jensen

Jeg sad i denne pine for et par år siden og kan godt forstå hvorfor at tandlægen mener at dette er en god idé. Jeg var ikke glad for det, men havde samme realisation som denne skribent havde. Det er ikke noget tandlægen forsøger at sælge, men mere en nødvendighed.

Besvar
Kenneth

også mig. Jeg er også så heldig at min tandlæge konstaterede at jeg havde brug for en kronebehandling også, for hvis ikke han havde konstateret det, så havde jeg skulle udsættes for noget meget værre nu. Så jeg er glad for at have en opmærksom tandlæge.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *