Menu

Leder du efter en låsesmed i København?

marts 21, 2014 - Bolig, Låsesmed

Hej med Jer!

Nu er det tid til endnu et indlæg her på bloggen. Og jeg har en rigtig dejlig nyhed, som jeg gerne vil dele med Jer. Jeg er nemlig endelig flyttet ind i en lækker lejlighed lige midt i København. Hold da op, hvor er jeg bare glad for både lejligheden, naboerne og kvarteret. Jeg håber, at jeg kommer til at blive boende her i mange år endnu!

Det er faktisk en lidt ældre lejlighed, som på rigtig mange måder er sat i rigtig flot stand. Nye og lyse gulve, nyt køkken, nyt og lækkert badeværelse og meget mere. Men til gengæld har lejligheden haltet lidt på nogle andre punkter.

I min gamle lejlighed var jeg så uheldig at få besøg af en indbrudstyv. Faktisk hele to gange for at det ikke skal være løgn. Den første gang var det igennem et vindue, da jeg boede i stueetagen, hvilket jeg også gør i den nye lejlighed. Anden gang var det igennem hoveddøren, hvor indbrudstyven nærmest kunne lukke sig selv ind med en nøgle, da låsen i døren var så dårlig.

Dette har jeg nu lært af, hvorfor jeg mere eller mindre som det første fik fat i en låsesmed nær mit hjem her i København, som kom ud, og kiggede på min lejlighed. Han gik både min låse i hoveddøren samt samtlige vinduer igennem, hvorefter jeg fik udskiftet låsen med to nye, og fik sat låse på samtlige vinduer.

Så forhåbentligt kan jeg undgå indbrud i fremtiden. Det var den samme låsesmed, som jeg fik til at skifte lås i min gamle lejlighed, og han er virkelig dygtig. Jeg kan varmt anbefale ham, og du kan læse mere om ham her.

låsesmed københavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *