Menu

Forkølelse og lindring af hoste – jeg er desperat efter gode råd

maj 9, 2012 - Sundhed og helse

Jeg har et ret stort problem med forkølelse, da jeg stort set konstant går rundt og er snottet og hoster som en gal, og jeg kunne derfor godt bruge et middel til lindring af hoste. Hosten er simpelthen så slem, at jeg ikke kan falde i søvn om natten, og når jeg så endelig er faldet i søvn, vågner jeg op utallige gange midt om natten pga. min hoste.

Min omgangskreds er også ved at være lidt træt af mig og min ekstreme hoste, og de har derfor bedt mig om at skaffe et middel til lindring af hoste. Umiddelbart tænker jeg, at hostesaft er den bedste løsning, men det kunne jo være, at I læsere har nogle andre gode ideer til lindring af hoste?

Jeg tror, at jeg lider af en mere eller mindre kronisk forkølelse, for det er lige meget hvad tid på året, vi er i, så er jeg forkølet, og jeg er simpelthen ved at blive godt træt af min forkølelse.

Jeg har efterhånden prøvet stort set alt, både til lindring af hoste og til at bekæmpe min forkølelse, men lige lidt hjælper det, og jeg har derfor desperat brug for et godt råd eller to.

Jeg har selvfølgelig været ved lægen og på apoteket osv., så det er ikke, fordi jeg ikke har prøvet at gøre noget ved min forkølelse, men både min læge og apotekeren bad mig om at være tålmodig og vente på, at det nok gik over, og så fik jeg nogle forskellige produkter til lindring af hoste, men jeg synes ikke, at det virker helt optimalt.

Har du nogle gode råd til, hvad jeg skal stille op med min konstante forkølelse, eller har du måske et mirakelmiddel til lindring af hoste, så kontakt mig endelig her på bloggen!

5 tanker om "Forkølelse og lindring af hoste – jeg er desperat efter gode råd"

Peter

Hvad er det helt præcist for nogle midler til lindring af hoste, som du har benyttet dig af?

Besvar
Rie

Jeg lider af kronisk forkølelse, og det er virkelig ikke sjovt. Næsen er altid snottet, jeg hoster konstant etc. Jeg kender dog nogle rigtig gode midler til lindring af hoste, så hvis det stadig er aktuelt, er du velkommen til at kontakte mig.

Besvar
Martin

Forkølelse er jo aldrig en sjov ting, og jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må være at have kronisk forkølelse.

Besvar
Majken

Jeg kender er rigtigt godt middel fra A.Vogel til lindring af hoste. Prøv det, det hjælper altid på mig, når jeg får hosteanfald.

Besvar
Henrik

Jeg har et godt råd mod forkølelse: Spis en masse hvidløg og stærk mad.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *