Menu

Mandligt hårtab, hårtransplantation og en penisforstørrelse

oktober 19, 2011 - Skønhed, Sundhed og helse

Så er den gal. Nu kan jeg ikke længere side tilbage og se det uundgåelige ske. Min pragtfulde løvemanke er nu ikke længere så kraftig som i fordums tid. Hvad er der sket? Jeg føler mig jo stadig som en knægt i 20’erne, men min vigende hårgrænse og tiltagende hårtab fortæller en anden historie.

 

Mandligt hårtab

Mit hår, mit kæreste eje.  Der er kun en ting der ville være værre hvis den faldt af, men det behøver vi ikke tale mere om.  Nu handler det om håret og det faktum at vi desværre er rigtig mange der lider af hårtab.  Mandligt hårtab rammer i større eller mindre grad de fleste og om vi vil det eller ej, så påvirker det os mere end vi muligvis er villige til at indrømme. Men hvad gør man, når man rammes af hårtab?

 

Hårtransplantation – en mulighed?

Skulle man få sig en hårtransplantation? Er det virkelig en holdbar løsning at få foretaget et sådant indgreb og hvordan vil man have det bagefter? Og har jeg overhovedet råd til at få foretaget en hårtransplantation? Ja, spørgsmålene er mange og der er kun mig selv til at træffe beslutningerne.

 

Penisforstørrelse – Tja, hvorfor ikke?

Og når nu vi er ved det, hvorfor så ikke gå hele vejen og få foretaget en penisforstørrelse. Jeg mener når nu alligevel ”pungen” er fremme. Så kan man da lige så godt gå hele vejen og få det hele fikset på en gang. Spørgsmålet er så bare om man vil blive tilfreds med resultatet af operationen. Og om man tør lade en kirurg nærme sig med en skalpel. Tror en penisforstørrelse må vente, men hårtransplantationen er lige rundt om hjørnet. Tror jeg booker tiden nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *