Menu

Økonomi: Det er populært at tage sms lån og små mikrolån

juli 2, 2012 - Lån

Det er blevet meget populært at tage sms lån og de små mikrolån, hvis man lige står og mangler penge, og jeg må da ærligt indrømme, at jeg har været fristet til at tage sådan et lån et par gange, og forleden dag valgte jeg så at tage et sms lån, så jeg har penge til at tage på en miniferie.

De sidste par år har jeg bare været hjemme i sommerferien, fordi jeg ikke har haft råd til at tage nogen steder hen, men det er jeg omsider ved at være lidt træt af. Min veninde og jeg har derfor aftalt, at vi tager en forlænget weekend i en europæisk storby her i ferien, og derfor måtte jeg lige forbi www.ferratum.dk og tage et mikrolån.

Fordelen ved at tage et mikrolån hos Ferratum er, at man kan tage det som et sms lån, dvs. at man bare sender en sms til et bestemt telefonnummer, hvori man ansøger om et bestemt beløb. Umiddelbart efter vil man få svar på, om man er godkendt til sms lånet eller ej, så det er super hurtigt og nemt for sådan en som mig.

Jeg valgte at tage et sms lån, fordi jeg helt klart synes, at det er det nemmeste, og det er jeg tilsyneladende langt fra den eneste, der synes, for der er godt nok mange andre end mig, der benytter sig af muligheden for at tage et mikrolån hurtigt og nemt over mobiltelefonen.

Jeg har i dag fået pengene fra mikrolånet sat ind på kontoen, så nu er det hele klart, til jeg tager af sted på miniferie med veninden. Står du også og mangler penge til ferien, så tag et mikrolån som et sms lån – det er hurtigt og nemt.

3 tanker om "Økonomi: Det er populært at tage sms lån og små mikrolån"

 • Pingback: Udviklingen inden for sms lån – læs om mine tanker her « Stormesteren

 • Anette

  Jeg må indrømme, at jeg har taget et par sms lån i mit liv, og det har været en stor hjælp, så jeg er i hvert fald rigtig glad for, at man i dag har den mulighed, hvis man lige står og mangler penge.

  Besvar
  Marie Hansen

  Jeg forstår faktisk godt, hvorfor det er blevet så populært at tage sms lån. Det er en utrolig nem og hurtig måde at låne penge på, og man er som regel ikke afhængig af, om banken godkender eller ej.

  Besvar

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *