Menu

Hjælp – Jeg skal have nyt tag på mit hus.

december 28, 2010 - Bolig

Jeg aner virkeligt ikke hvad jeg skal gøre. I princippet kunne en håndværker bilde mig ind, at det koster 500.000,- at få nyt tag på huset. Alle de håndværkere jeg har snakket, med siger også noget forskelligt. Så skal der isoleres på loftet, og der skal isoleres i væggene osv. osv.

Jeg er vildt bange for at blive snydt. Jeg skal bare have et nyt tag. Er det så nødvendigt at gøre noget ved væggene? Det forstår jeg ikke. Desværre er der ikke nogen jeg kender, som ved noget om håndværk, eller det der ligner. Så dette indlæg skal betragtes som et råb om hjælp.

Hvem skal jeg ringe til? Jeg bor uden for Aalborg og her i området er der jo hav at firmaer, som tilbyder tagdækning, men efter at have set nogle af programmerne på TV2 om håndværkere der snyder er jeg vildt nervøs for at ringe til dem. Hvad skal jeg sige? Skal jeg bare spørge hvad et nyt tag koster?

Jeg håber, der er en som kan hjælpe mig, for mit hus trænger meget til et nyt tag. Det er lige før jeg tror det snart falder sammen. Noget jeg også har undret mig over er, at når jeg ser på naboernes huse, så er der sne på alle tagene, undtagen mit. Derfor må der da være noget rigtigt når de siger at der skal isoleres?

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *