Menu

Jeg ønsker mig det flotte jakkesæt nede fra skrædderen

januar 21, 2011 - Tøj

Jeg skal i år spille med i byens sommerrevy, hvor vi blandt andet har en sketch om socialdemokraterne, og da vi selv skal skaffe vores kostumer, er jeg, som har fået rollen som Helle, selvfølgelig blevet sat til at skaffe et jakkesæt, så rollen kan blive troværdig.

Da vi kun laver den ene forestilling om året, får vi selvfølgelig lov til at beholde de kostumer, vi køber, og jeg har måske lidt forelsket mig i et jakkesæt, jeg har set hos skrædderen nede i byen, som jeg rigtig godt kunne tænke mig.

Jeg er dog lidt bange for, at jeg vil komme til at ødelægge det hurtigt, da man tit sveder meget, når man står på scenen, så måske skulle jeg købe et billigt til forestillingen og så investere i det nede fra skrædderen bagefter og kun bruge det til privat brug.

Jo mere jeg tænker over det, kan jeg også godt se, at det ville være dumt at bruge så mange penge på et kostume til en revy. For godt nok plejer revyen at være meget populær, men jeg tror dog ikke at publikum kan se forskel på, om det er et dyrt eller et billigt jakkesæt, jeg har på.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *