Menu

Jeg elsker at spille online skrabespil inde på Mega Scratch

december 21, 2011 - Online Spil

Er der nogen, der har hørt om Mega Scratch, som er et sted, hvor man kan spille online skrabespil? Jeg synes personligt, at det er helt fantastisk, og jeg spiller derinde hver dag, hvorfor jeg tænkte, at jeg ville dele det med alle jer, der ikke kender til det.

Som sagt er jeg blevet helt bidt af at spille online skrabespil, og mit yndlingssted er selvfølgelig Mega Scratch, som nok også er nogle af de største og mest kendte inden for branchen. De har rigtig mange forskellige spil, man kan vælge imellem, så der er garanteret noget, der falder i alles smag.

Online skrabespil er et relativt nyt fænomen, der er blevet ret populært. I stedet for at skulle hen til sin købmand eller kiosk for at købe et almindeligt skrabelod, kan man på Mega Scratch spille lige præcis, når det passer en, hvad enten det er midt om natten, om morgenen eller i arbejdstiden.

Det giver også rigelig mulighed for at vinde på disse online skrabespil. Vinderchancerne er rigtig gode på Mega Scratch, og det er nok også en af årsagerne til, at jeg hovedsageligt bruger min tid på at skrabe der.

Indtil videre har jeg vundet for mere, end jeg har spillet for, og det er jo helt perfekt. En af mine venner, som også spiller online skrabespil på Mega Scratch, har dog lige vundet en rimelig stor gevinst, og jeg ærgrer mig sådan over, at det ikke var mig, der vandt, men selvfølgelig er jeg da glad på hans vegne.

Det viser bare, at der rent faktisk er mulighed for at vinde en stor gevinst inde på Mega Scratch, hvilket jeg ikke synes, at der er på de almindelige skrabelodder, man kan købe i butikkerne. Derfor foretrækker jeg online skrabespil, og hvis du endnu ikke har prøvet det, bør du helt klart begynde.

En tanke om "Jeg elsker at spille online skrabespil inde på Mega Scratch"

Jesper Eliasen

Jeg spiller også jævnligt inde på mega scratch, men har dog ikke rigtig vundet nogle penge endnu. Håber da at det går lidt bedre for dig.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *