Menu

Parterapi kan hjælpe dit fastfrosne parforhold tilbage på skinnerne

juli 13, 2011 - Terapi

Det kan være noget af en udfordring for det moderne menneske, at indgå i et seriøst parforhold med alt hvad det indebærer og samtidig få det hele til at virke fornuftigt. Parterapi er et fænomen der har eksisteret i utallige år, men det har aldrig været mere aktuelt for mange mennesker, end det er i vores meget moderne og individuelle tider.

Parterapi er kort beskrevet samtale sessioner, der sætter fokus på dialogen imellem alle involverede parter, i de fleste tilfælde er der tale om gifte par eller kærestepar. Ofte bunder parforhold kriser i misforståelser, vaner, samt mangel på en konstruktiv kommunikation og det er her, at seriøse parterapi sessioner kan åbne op for lukkede døre.

Dialog er nøglen til en løsning i rigtig mange tilfælde, dette gælder også stridigheder omkring børn og fordeling af pligter. Med en professionel psykoterapeut, er der en kyndig part til stede i dialogen for, at løse de problemer man måtte have internt. Parterapi er naturligvis et frivilligt skridt man selv må tage, men hvis man kan få taget skridtet, så er der ofte gode muligheder for en konstruktiv forbedring i parforholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *