Menu

Jeg skal finde en professionel patentagent som ved hvad han gør.

februar 15, 2011 - Patentering

Min lille opfindelse er nu ved at være færdigudviklet og jeg har fundet et par investorer som foruden mig selv er villige til at kaste nogle penge ind i projektet. De vil dog beskytte deres investering og har derfor krævet, at investeringen er betinget af, at jeg finder en patentagent og får gjort alt hvad der er nødvendigt for at jeg har patent på min opfindelse.

Det er noget jeg har fuld forståelse for, det var nemlig noget jeg ville have gjort alligevel. Det stod i hvert fald meget højt på min to-do-liste. Jeg har været inde på en hel masse iværksætter forummer og set forskellige anbefalinger til, hvilken patentagent man skal give opgaven. Meningerne er naturligvis delte, så jeg må ud i mit netværk og spørge folk til råds, for det skal virkelig være én man stoler på.

Det er vel det man også har sit netværk til. Ikke fordi jeg har en masse andre opfindere i mit netværk, men jeg kender nu nok et par stykker som kender én, eller kender én som kende en patentagent. Den sociale anbefaling gennem mit netværk er i hvert fald uhyre vigtig for mig.

Nå man har gjort en opfindelse som man tror på, er det også vigtigt at få den beskyttet med de rigtige patenter. Nationalt, såvel som internationalt. Det er jeg selv og mine investorer i hvert fald meget opmærksomme på. Jeg glæder mig til at komme videre i processen og få opfindelsen ud til de potentielle købere som vi allerede har haft den indledende kontakt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *