Menu

Jeg elsker at læse om plastikoperationer fra Hollywood stjernerne

marts 11, 2011 - Kirurgi

Jeg synes, det er helt vildt spændende at læse om de kendte stjerner fra USA, der får foretaget plastikoperationer, og jeg synes faktisk det er synd, det bliver fremstillet som om, det er et tabu, for det bør det jo ikke være. Mange stjerner vil slet ikke indrømme eller tale om, at de har fået fixet deres ansigt, selv om det er tydeligt at se ud fra gamle billeder af dem.

Jeg kan godt lide sådan nogle som Dolly Parton og Cher, som begge overhovedet ikke ligger skjul på, at de har fået foretaget en masse plastikoperationer. Jeg tror, størstedelen af stjernerne fra Hollywood har fået lavet et og andet ved deres ansigt eller krop, og hvis bare de var åbne omkring det, så ville det nok blive betragtet som noget, der var helt normalt.

Personligt kunne jeg da godt finde på at få en ansigtsløftning, når jeg bliver gammel. Det kan jeg ikke rigtig se, at der skulle være noget galt med, hvis man ønsker at se ung ud i nogle år endnu. Så jeg håber meget, at det er blevet et mindre tabu, når jeg når dertil.

Jeg tror måske, det er fordi man ser så mange skræmmebilleder af plastikoperationer, der ikke er gået så godt, at det er lidt et tabu, men hvis man vælger en dygtig kirurg til arbejdet, så tror jeg altså ikke, man skal være bange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *