Menu

Livet bliver lettere hos psykolog i København og familierådgivning i København

maj 25, 2011 - Familie

Jeg er kvinde, der i to år har kæmpet med, at komme videre i mit liv efter, at have mistet mine forældre under et trafikuheld. Det har taget så hårdt på mig i to år, at jeg til sidst besluttede mig for at gå til psykolog i København.

Jeg har været hos en psykolog i København i et halvt år nu, og er rigtig glad for det. Det er ikke fordi, at det har fået mig til, at glemme mine forældre, men det har gjort det nemmere for mig, at komme igennem min hverdag og fået mig til, at sætte mere pris på mig selv og min familie. Jeg tænker ikke på den hver dag, men glemmer dem heller ikke.

Jeg har også haft det rigtig hårdt med min mand under denne periode, og derfor har vi fået tilbudt familierådgivning i København af min nuværende psykolog.

Min mand var ikke så meget for familierådgivning i København i starten, men jeg fik ham overtalt efter jeg fortalte, hvor dygtig min psykolog i København var og, hvor meget det ville gøre det lettere for os. Jeg fik bestilt en tid hos min psykolog til noget familierådgivning i København og vi fik det faktisk meget bedre efter en måned.

2 tanker om "Livet bliver lettere hos psykolog i København og familierådgivning i København"

Elias Nielsen

Det er da rigtig godt at høre, at din psykolog i parterapi har hjulpet dig og din mand så meget. Selvom det er hårdt at miste nogle, bliver man også på et tidspunkt nødt til at komme videre i livet.

Besvar
Hanne Kjær

Jeg synes, at det lyder som en rigtig god ide, at du både går til psykolog og parterapi. Hold fast i det og aldrig giv op. Alle fortjener at være lykkelige her i livet, og det gælder også dig.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *