Menu

Sælg nemt din skadede bil

april 14, 2014 - Uncategorized

Det kan være helt vildt besværligt at komme af med sin brugte bil. Dette gør sig især gældende, hvis bilen er skadet. Hver evig eneste gang, at en bil sælges og skifter hænder, mister den en del af sin værdi. Hvilke faktorer spiller ind, når du skal din skadede, brugte bil? Og findes der mon et godt fif til, hvor man kan gå hen, når den skadede bil endelig skal sælges videre?

Hvilke faktorer spiller ind på pris?

Som nævnt har blot det, at en bil har skiftet ejer en betydning for, hvad du kan få for din skadede bil, når du skal sælge den. Derudover spiller faktorer som kilometertal, alder, bilens overordnede stand, og hvorvidt den er synet ind, når man skal sælge en skadet bil.

Her kan du sælge din skadede bil

Har du ikke mod på som privatperson at forsøge at sælge din skadede bil, kan man gå til ViKøberBiler.dk, der tager sig af al det besvær, som man ellers selv ville have stået med.

Firmaet køber biler uanset stand, og dette gælder altså også skadede eller defekte biler. Desuden afhenter de bilen uden, at det koster dig ekstra, ligesom de tager sig af at afmelde den for dig. Det bliver ikke meget nemmere at komme af med en skadet bil. ViKøberBiler.dk tilbyder sågar kontant afregning, så det bliver meget nemmere for at sælge din skadede bil.

Personlig erfaring

Jeg har selv stået i den irriterende og frustrerende situation at skulle sælge en skadet bil. Det var ikke nemt. Jeg forsøgte længe som privat sælger, men trods at skaden på bilen var ret lille, bed køberne stadig ikke på. Da en af mine venner gav mig et tip om ViKøberBiler.dk og deres hurtig og nemmer service, troede jeg ærlig talt, at det var for godt til at være sandt.

Men det viste sig, at der ikke var nogen hale ved det. Handlen gik nemt, afhentningen var hurtig, og prisen skulle der ikke pruttes så meget om. Alt i alt var jeg godt tilfreds, og en kæmpe bekymring blev løftet af mine skuldre. I dag har jeg en lækker, ny dyt. Det havde der ikke været råd til, hvis ikke jeg havde fået så god hjælp med den gamle spand.

salg af skadet bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *