Menu

En SEO ordbog kan være nødvendig for at informere sine kunder

juni 9, 2011 - SEO

Mange civile aner ikke noget om SEO og har ikke megen forstand på dens faglige termer, hvorfor det er godt at have en SEO ordbog, der fortæller kunderne hvordan din virksomhed definerer de forskellige SEO termer.

Selvom om der findes en del, der har en smule kendskab til grundlæggende SEO, er det alligevel super brugbart at kunne tilbyde sine kunder en SEO ordbog, som giver kunden mulighed for at, på egen tid, sætte sig bedre ind i, hvad det er for en branche, og hvordan den fungerer, især i din virksomhed. Mange får også denne information fortalt mundtligt fra deres kontakt hos deres SEO partner, men det er ikke altid nok.

Hos ATAK A/S er det en strategi at uddanne vores kunder til at forstå, hvad det er for et arbejde vi udfører for dem og, ikke mindst, hvorfor det er så vigtigt. Vi har adskillige nyere kunder, som læser resultaterne i Googles søgeresultater uden at vide, hvad det er der får deres website de ekstra pladser op i søgeresultaterne. SEO er vel lige så forskelligt fra virksomhed til virksomhed, som visse madvarer kan være. Det er derfor at en SEO ordbog giver vores kunder en forståelse af vores unikke tilgang til SEO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *