Menu

Skræddersyet jakkesæt til din bryllupsdag

december 17, 2018 - Uncategorized
Skræddersyet jakkesæt til din bryllupsdag

Skræddersyet jakkesæt til din bryllupsdag

Det er oftest bruden som løber med al opmærksomheden i forhold til tøjet til bryllupper, men gommen fortjener da lige så meget opmærksomhed, ikke? Med et skræddersyet jakkesæt kan du stå helt skarpt på en af de vigtigste dage i dit liv.

Vi har her samlet en oversigt over tre forskellige typer af jakkesæt til dig, som gerne vil investere i et skræddersyet jakkesæt til dit bryllup. Så du kan finde ud af hvilken type du er, og nemmere finde det helt rette jakkesæt.

Casual jakkesæt

Et afslappet ”casual” jakkesæt bruges for det meste til udendørs bryllupper. Det kunne være et strand- eller havebryllup, hvis vejret er godt. Det matcher perfekt til gommen, som gerne vil have et mere uformelt look og et jakkesæt i lyse farvetoner frem det mørke jakkesæt.

Med denne type jakkesæt er der også rig mulighed for at smide jakken og kun have bukser, skjorte og vest på. Oftest vil materialerne til denne type jakkesæt være let uld, hør eller bomuld. Materiale som kroppen kan ånde igennem.

Det klassiske jakkesæt

Det klassiske jakkesæt er til det formelle bryllup, som oftest afholdes indendørs. Dette matcher dig, som ønsker at udstråle, at du uden tvivl er gommen på denne dag. Et klassisk jakkesæt er til dig som ikke vil gå på kompromis med noget og som vil have hele pakken på den store dag.

Det er naturligvis muligt med denne type at bruge for eksempel jakken for sig med et par jeans og en t-shirt senere hen, så sættet ikke bare hænger og samler støv i skabet.

Materialet til det klassiske jakkesæt er oftest satin eller silke og der vil typisk være pressefold på bukserne.

Det moderne jakkesæt

Et moderne jakkesæt er et mere fleksibelt jakkesæt, i den forstand at det kan bruges til alle slags bryllupper. Her er det vigtigt at tage en snak med din skrædder, i forhold til hvilken farve de vil anbefale. Her vil og bør materialet typisk bestå af 100% uld eller en blanding af cashmere og uld i god kvalitet.

Dette jakkesæt er helt perfekt til dig som gerne vil kunne bruge dit jakkesæt igen på eksempelvis arbejde eller til andre fester efter brylluppet.

Et moderne jakkesæt er altså lidt mere nedtonet – og knap så iøjnefaldende som det klassiske jakkesæt – så det kan bruges igen.

Hvis du vælger et moderne jakkesæt er det vigtigt at du køber en vest til, så du som gom skiller dig en smule ud fra resten af gæsterne. Når du så vil bruge jakkesættet efter brylluppet, til mindre formelle begivenheder, kan du undlade at tage vesten på.

En skrædder du skal kende, hvis du skal have et skræddersyet jakkesæt til dit bryllup er Anne Spang. Her kan du bestille skræddersyet jakkesæt efter mål og få det leveret hjem til dig inden for 2-3 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *