Menu

Min Hellerup tandlæge tilbyder god smertefri tandbehandling

november 7, 2011 - Tandpleje

I sidste uge var jeg til tandlæge i Hellerup og skulle desværre have en visdomstand hevet ud. Jeg havde aldrig prøvet det før det og vidste ikke, hvor vigtigt det var at få en smertefri tandbehandling. For uha da hvor var det ikke en dejlig oplevelse. Nogle af mine venner havde fortalt mig om deres erfaringer med det, men jeg kunne ikke rigtig forestille mig det, fordi jeg aldrig har haft store problemer med mine tænder før.

Så jeg vil bestemt anbefale alle at tage imod en smertefri tandbehandling når du skal have lavet et større indgreb, som eksempelvis at få en visdomstand fjernet.

Min tandbehandling var smertefri, men det holder kun under indgrebet. Når du kommer hjem fra tandlægen i Hellerup, så kommer alle de smerter frem, som du ikke havde under selve behandlingen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det gjorde ondt i flere dage efter, og jeg er sørme glad for at min kone har nogle piller, som tager smerten med det samme.

Jeg tog direkte fra mit arbejde til tandlægen i Hellerup, og så var det ellers bare om at åbne munden og lade min Hellerup tandlæge hive og slide løs i min mund. Efter en lille time var vi færdige, og jeg var ganske glad for, at det endeligt var ovre, hvilket jeg kom til at fortryde, da jeg vågnede næste morgen. Fordi, selvom det var en ganske smertefri tandbehandling, kunne jeg i min mund meget nemt mærke, at der havde været afholdt halbal i mine kinder.

Mange af mine venner var dem der gjorde mig opmærksom på at tandbehandling bør være smertefri, men de glemte desværre at fortælle mig om, hvad der sker bagefter. Smerten kan jo gøre en fuldstændig usammenhængende og fjerne ens koncentrationsevne. Det forventer jeg, at min Hellerup tandlæge fortæller mig næste gang.

Hvis du er interesseret i at bruge min tandlæge i Hellerup, så skal du bare sige til, så skal jeg nok give dig en henvisning.

 

En tanke om "Min Hellerup tandlæge tilbyder god smertefri tandbehandling"

Lise

Jeg har gået og overvejet at skifte tandlæge til en i Hellerup. Kan du fortælle mere om ham her?

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *