Menu

Den bedste blog om søgemaskineoptimering

januar 5, 2011 - SEO

Endelig er min hjemmeside blevet færdig, så nu kan den snart gå online. Inden jeg skyder den af, har jeg dog lige haft et firma med speciale i søgemaskineoptimering til at se på den. Det er selvfølgeligt godt og have en hjemmeside der spiller 100% i forhold til design og brugervenlighed, men hvis der ikke er nogen, der kan finde siden på Google, er hele arbejdet jo alligevel forgæves.

Jeg har fundet et firma, som har givet mig et rigtigt godt tilbud på både on-site og off-site søgemaskineoptimering og det virker til, at det er nogle folk, der kan deres kram. Jeg ved godt lidt om SEO i forvejen og så har jeg en fætter, der går og roder lidt med det i sin fritid. Han har været inde og læse den blog, som det firma jeg har arbejder sammen med, skriver.

Min fætter siger, at efter at han har læst bloggen, er han slet ikke i tvivl om, at dem der står bag bloggen, er nogle folk, der har totalt styr på alt, hvad der har med søgemaskineoptimering at gøre. Han har tilmed selv lært en del bare ved at læse indlæggene på deres blog.

Den rådgivning jeg har fået omkring søgemaskineoptimering, er i hvert fald fuldt tilfredsstillende. Jeg kontaktede dem heldigvis meget tidligt i forløbet og det har sparet mig for en masse ekstra arbejde. Bare den rådgivning jeg har fået i forhold til, hvordan man laver titler, meta tags osv. har været uvurdérlig. Så jeg kan anbefale alle at bruge et professionelt firma til SEO, det betaler sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *