Menu

Boost dit online salg med søgeoptimering.

januar 18, 2011 - SEO

Er din hjemmeside 100% i orden i forhold til Googles kriterier for en god hjemmeside? Hvis du ikke har den store indsigt i søgeoptimering, så er din hjemmeside sikkert ikke helt i orden og trænger måske til et eftersyn. Nå vi kigger en hjemmeside igennem, ser vi på kodningen, titlerne, meta tags og ikke mindst søgeordstætheden i teksterne.

Vi kigger også på, om de enkelte søgeord har nogle gode landingssider. Hvis ikke landingssiderne er optimerede og brugervenlige, er chancen for at brugeren smutter igen nemlig meget høj. Så det handler lige så meget om at fange brugeren med sin kommunikation. Har siden information om det brugeren efterspørger, så er chancen for en konvertering meget større, end hvis teksten er rodet og ikke forholder sig til det brugeren søger. Med søgeoptimering, som forholder sig til både bruger og Google er, er chancerne for konvertering derfor bedre

Især når man sælger noget online er søgeoptimering noget man bør forholde sig til, for konkurrenterne gør. Det er nærmest lige meget hvad du sælger. Hvis der ligger nogle over dig på Google, så har de sikkert optimeret deres side. Selv hvis man ligger i toppen skal man ikke betragte det som en sovepude, for man kan være helt sikkert på, at konkurrenterne hungrer efter den førsteplads man besidder.

Derfor er søgeoptimering ikke kun et aktivt online markedsføringsværktøj, det er også et proaktivt online markedsføringsværktøj. Man vedligeholder og cementerer bedst sin topplacering ved at have en proaktiv tilgang til sin markedsføring. Vi påstår naturligvis ikke, at succes med online salg ikke kan lade sig gøre, men vores erfaring viser blot, at det kun er få der kan ignorere SEO og samtidigt få succes.

2 tanker om "Boost dit online salg med søgeoptimering."

Lasse

Er søgeoptimering det samme som SEO? og i så fald gælder alle disse punkter du ridser op i denne artikel?

Besvar
Daniel

Ja, de er det samme. Kært barn har som bekendt mange navne. Søgeoptimering har samme regler, om du vil det, som SEO.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *