Menu

Efter adskillige indbrud i firmabilen røg der solfilm på ruderne

marts 24, 2011 - Biler

Så var den gal igen, mandag morgen på den mest irriterende måde man overhoved kan tænke sig til, med glas i hele kabinen, stjålet værktøj og en til dagens opgaver helt ubrugelig håndværker firmabil. Vi har flere gange haft det her problem med at langfingrede værktøjs tyve, der fuldstændigt is koldt baldrer bagruden på vores firmabiler, i nogle tilfælde et par stykker på samme tid og med det samme mål hver gang, at stjæle det dyreste værktøj de kan finde i lastrummet. En dyr fornøjelse på forsikringen over tid, så vi undersøgte mulighederne for en blokerende solfilm, for at dæmme op for de mange indbrud i vores firmabiler.

Det var rent faktisk ikke noget jeg personligt selv havde hørt om før, altså sikkerhedsfilm, det lyder jo næsten for godt til at kunne være sandt, men rent faktisk har vi haft stor succes med at besværliggøre de her indbrud i firmabilerne. Ikke at det stoppede alle forsøg på indbrud i vores vognpark, som er linet op lige uden for vores butik, men det begrænsede sig selv til en knust rude, hvor at tyvene ikke var kommet videre ind i bilen, netop på grund af den her specielle solfilm, der fungerer som et skjold hvis ruden smadres.

Normal solfilm skal kun have de egenskaber at kunne blænde af for sollys og i nogle tilfælde også være i stand til at sænke temperaturen i kabinen, i de varme måneder på året. Sikkerhedsfilm derimod, er konstrueret til de samme ting, men det er næsten hundrede procent brudsikkert ved forsøg på indbrud igennem en overfladebehandlet rude. Det er den perfekte løsning i forhold til vores firmabiler, der nu har alle sammen har fået monteret en sort sikkerhedsfilm, som forhindrer tyve i at kunne se ind i bilen og derved blive fristet til at sjæle værktøjet, ved at knuse bagruden og sikkerhedsfilmen forhindrer derudover at ruden kan knuses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *