Menu

Nu kaster jeg mig ud i større bryster med brystimplantat metoden

juli 7, 2011 - Skønhed

Jeg gad rigtig godt at få lavet større bryster, men jeg skal først lige have taget mig sammen, da jeg personligt synes det er lidt grænseoverskridende. Til gengæld har jeg altid været rimelig modig, jeg skal bare lige oppe mig lidt og se på det her brystimplantat projekt, som en stor hjælp til min manglende selvtillid. Jeg har altid været meget flad, er født ret spinkelt bygget og derfor har jeg altid været lidt ked af manglen på barm.

De siger at kvindeligheden sidder i håret og det skal nok også passe, men jeg har ikke følt mig sådan rigtig kvindelig på baggrund af mit flade jeg. Jeg er sikker på at mit brystimplantat projekt er vejen frem, hvis jeg skal finde mig selv som kvinde, for første gang i mit liv. Det kan lyde banalt, men jeg ved at større bryster vil have en kæmpe betydning for min selvtillid og ikke mindst min personlige selvopfattelse.

Jeg har et par gode veninder, der har fået foretaget samme indgreb og har fået lavet større bryster, hvilket jo er en stor støtte. De har alle sammen udtalt sig positivt om mit brystimplantat projekt og snakket for, at jeg skal gøre det for min egen skyld. Jeg ved med mig selv, at de har ret, men jeg skal bare lige samle det sidste mod. Har du erfaringer med større bryster generelt, så skriv gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *